Nieuws archief

07
nov
15025546_1316258701732065_8602526132181974854_o

Met trots presenteert JCI Land van Herle u de derde editie van de Parkstad Prent. Met dit initiatief steunen wij deze keer Stichting Spelend Kind Parkstad (www.stichtingspelendkind.nl). De Parkstad Prent wordt op 15 november onthuld en zal vanaf dat moment verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen, 60x30 fotoprint incl. lijst en 80x40 acryl aluminium dibond. Voor meer informatie kunt u terecht bij landvanherle@gmail.com. Houd facebook en onze website in de gaten voor een kort fragment van de prent.

Op 20 oktober organiseert JCI-Land van Herle de oud leden borrel. Deze borrel staat in het teken van elkaar weer treffen en kennis maken met de huidige kamer. Een geweldige gelegenheid om oud–leden, senatoren en ereleden van de kamer die avond te begroeten. Geheel in stijl van onze kamer zal dat met de nodige verzorging van de inwendige mens gaan. Inspirerend maar vooral heel gezellig!

Tijdens de novembervergadering op donderdag 19 november is het bestuur van 2016 gepresenteerd. Jasper Habets zal de rol van voorzitter op zich nemen komend jaar en heeft het bestuur voor 2016 gevormd. Samen met Kirsten Wöltgens (Commissie Coördinator), Marc Leclair (Secretaris) en Jorrit van Melick (Penningmeester) zal Jasper komend jaar de schouders onder de kamer zetten. JCI Land van Herle wenst het nieuwe bestuur veel succes!

Over een maandje is het alweer zover. Het geknakte hanenfeest, waarbij leden die de leeftijd van 40 jaar bereiken en dus de kamer zullen verlaten in de spotlight worden gezet. Dit jaar zal senator Marcel in de schijnwerpers komt te staan, als vertrekkend lid van onze kamer. Natuurlijk blijft alle informatie rondom het feest strikt geheim!

Tijdens de algemene ledenvergadering van november zal Ralf Krewinkel, burgemeester van Heerlen, spreken. Leden kunnen tot twee weken voorafgaand aan de vergadering vragen doorsturen voor de burgemeester. Het beloofd een leuke en interactieve vergadering te worden op 19 november.

01
nov
JCI Land van Herle steunt het glazen huis Heerlen

Op woensdag 4 november aanstaande organiseert JCI Land van Herle het Glazen Huis Diner bij Villa de Proosdij in Klimmen. De avond start om 19.00 uur en de opbrengsten komen uiteraard ten goede van Serious Request Heerlen. Prijs: € 39,50 voor een 4 gangen verrassingsmenu incl aperitief, excl consumpties. Meer weten of aanmelden? jciculinair@gmail.com Hoofdsponsoren: Villa de Proosdij, van Melick, HIPP